testpagina

Contactformulier

11 + 9 =

Al een aantal jaren vaste klant van Bert. Als marathon/ultra loper is het geen overbodige luxe om regelmatig op zijn tafel te liggen. Bert is erg kundig in zijn werk en sinds mijn bezoekjes aan hem nagenoeg geen langdurige blessures meer gehad. Als ik bij hem vandaan kom zijn mijn spieren niet alleen heel soepel, maar mijn hoofd ook op orde. Want hij kan je goed een spiegel voor houden en van goede adviezen voorzien. Erg tevreden met Bert door zijn grondige en persoonlijke aanpak.

Tamara van der Leij

Bert is een vakkundige topper! Hij kent veel verschillende doeltreffende massage technieken, en heeft veel inzicht en kennis voor spieren en ook voor details. Ik kom regelmatig en ben nog steeds verbaasd over de goede resultaten die het mij brengt. Ik voel me veel fitter en losser en rijd altijd heel relaxed en volkomen ontspannen weer naar huis. Alle knooppunten zijn in 1 keer opgeruimd. Dankbaar !!!!

Baukje de Graaf

Voor een goede massagebehandeling raad ik Bert zeker aan. Hij is een ervaren en betrokken masseur, denkt goed met je mee en geeft wanneer nodig een goed advies! Dikke prima????

Jaap Barelds

Op zoek naar een geschikte sportmasseur kwam ik twee jaar geleden Bert tegen. De afgelopen periode heeft hij me ontzettend geholpen, niet alleen met heel goede massages, maar ook met tips om blessures snel te genezen of te voorkomen. Top!!

Bastiaan Zijlstra

Bert is vakkundig en zeer toegankelijk. Zeker een aanrader.

Erik Span
Goede persoonlijke zorg. Bedankt Bert! 
Pieter Kooi

Ik kom al vele jaren bij Bert omdat hij gewoon een vakman en een hele fijne persoonlijkheid is. De pijnlijke plekken hoef je niet eens aan te wijzen want die vindt hij moeiteloos en door zijn vakmanschap weet hij precies hoe hij ze moet behandelen. Daarnaast is het tijdens het hooikoorts seizoen ook heel fijn dat je met medical taping daar een stuk minder last van hebt.
Door de gesprekken onder het masseren, of dat nu over koetjes en kalfjes gaat of over de oorzaak van de pijnlijke spieren of gewrichten, kom je altijd weer helemaal fris bij hem vandaan.

Wim van der Veen

Super tevreden! Sinds 1.5 jaar kom ik met veel plezier bij Bert voor sportmassages. Hij is deskundig, betrokken en altijd gemotiveerd om je écht verder te helpen. Medical taping, adviezen hoe met pijntjes/blessures om te gaan of een fijn gesprek, ook daar kun je bij Bert op rekenen. Absoluut een aanrader!

Femke Wiarda

Fijne sportmasseur waar ik al een paar jaar kom. Denkt goed mee, altijd in voor een gezellig gesprek en zorgt dat alle spieren weer goed loskomen!

Else Van Der Wal

Na vele omzwervingen bij verschillende sportmasseurs kwam Bert op mijn pad. Hier ben ik nog steeds ontzettend blij mee!

Bert heeft veel ervaring, is hartelijk en zeer kundig en dat tegen een scherpe prijs. Bert heeft mij heel gericht kunnen helpen met mijn klachten. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik Bert getroffen heb.

Nina Kramer
Waar vind ik Bert Harmens ?

Sportmassage Drachten

Bert Harmens

Drachtster Heawei 27a

9213 VE De Wilgen

a.harmens9@upcmail.nl

06-15332056

Hoe snel kan ik terecht ?

Waar ik mij in kan onderscheiden t.o.v. andere aanbieders is het feit dat u snel bij mij terecht kan.

Meestal kunt u in dezelfde week dat u belt/mailt bij mij terecht. Openingstijden:

maandag:
dinsdag:
woensdag:
vrijdag:
8.30 – 20.30
8.30 – 20.30
8.30 – 18.00
8.30 – 13.00

 

Hoe meld ik me aan ?

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om u aan te melden:

  • u kunt mij bellen (06-15332056)
  • u kunt zich aanmelden, of vrijblijvend informatie aanvragen, via de mail
  • u kunt zich aanmelden via het contactformulier op de site.
Hoeveel consulten zijn er nodig ?

Het antwoord op deze vraag is lastig te geven. Het aantal behandelingen hangt af van een aantal factoren (ernst van de klacht, hoe lang speelt de klacht, niveau sporter, mogelijkheden om naast de behandeling thuis te oefenen etc.).

Ik overleg altijd met u. Ik geef aan wat ik wenselijk vind. Uiteindelijk beslist u natuurlijk zelf.

Wie komen er zoal ?

Topsporters, sporters en niet-sporters uit Drachten en de wijde omgeving .

U zoekt een fysiotherapeut?

Dat treft!

Op Kamille 14, 9207 KH, te Drachten is de praktijk van mijn zoon Frank gevestigd, sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut.

U kunt bij hem terecht voor fysiotherapie, dry needling en mulligan.

Klik HIER  voor zijn website voor meer informatie.

De prijzen worden jaarlijks vastgesteld en zijn inclusief BTW en exclusief materiaal (indien nodig). Behandeling is altijd volgens afspraak.

Ik hanteer vanaf 1 februari 2023 de volgende tarieven:

  • 30 minuten  € 20,=
  • 45 minuten  € 29,=
  • 60 minuten  € 38,=

Betalen met pin is niet mogelijk. Behandelingen dienen contant te worden voldaan.

Ik houd mijn tarieven relatief laag omdat ik vind dat mijn behandelingen voor een zo breed mogelijke doelgroep betaalbaar moeten zijn.

Sportmassage Drachten

Sportmassage Drachten

Op zoek naar een origineel cadeau?

GEEF EEN MASSAGEBON!

Mijn massagebon geeft u recht op een massage van 30 , 45 of 60 minuten.

De bon is 12 maanden geldig en kan uitsluitend gebruikt worden in mijn  praktijk.